— PROČ BYSTE MĚLI ZAVÍTAT PRÁVĚ K NÁM —
Vaříme s radostí
ČERSTVÉ INGREDIENCE
Když se v jákékoli zemi světa řekne Dogmania, každého napadne jako první čerstvost, kvalita a vitalita surovin. A nebo ilegální praktiky.
Naše zboží získáváme z důvěryhodných a k přírodě šetrných zdrojů s dobrou pověstí. Jeden nemůžeme zveřejnit kvůli smlouvě s ruskou mafií a zbytek z morálních důvodů.
SKVĚLÝ ŠÉFKUCHAŘ
Náš grandiózní a úžasný šéfkuchař Mr. Hafanapánvi je držitelem černého pásku v karate, neoficiální Nobelovy ceny za jídlo, a deseti Cen křišťálového sekáčku za nejlepšího kuchaře každoročně udělovaných společností Dogmania už od roku 2013.
Také je hledán FBI a CIA za zločiny proti lidskosti.
KLIDNÁ ATMOSFÉRA
Ani ve vězení na samotce nenajdete tak klidnou atmosféru jako v Dogmanii. Toho jsme docílili zvukotěsnými vycpávkami ve zdech kuchyně a pro jistotu hlučnější pochutiny omráčíme chloroformem.
Pokud chcete mít klid od dětí a domácích mazlíčků, máme dětský koutek a kuchyni.
LÁSKA K PŘÍRODĚ
Je obecně známo, že průměrný pes za svůj život vydýchá tolik kyslíku, kolik potřebuje člověk ke zhruba 12 letem života. Navíc smečky toulavých psů napáchají často více škody, než celá kompletně opilá třída studující na gymnáziu.
Nesnižujeme pouze populaci psů. Pokud by jeden zvířecí druh vymíral, narušilo by to diverzitu naší přírody. Proto servírujeme i spoustu jiných zvířecích druhů.
Každý čtvrtý dřevorubec, který poobědvá u nás, zkolabuje, což znamená méně lidí a více stromů.
Také doručujeme jídlo do zemí třetího světa, takže zmenšujeme počet hladovějících lidí.
NÁŠ ZÁKAZNÍK, NÁŠ PÁN
Opravdu je každá stížnost rychle vyřešena. Někdy jí vyhovíme, ale po vyslechnutí našich inteligentních argumentů většina zákazníků uzná svou chybu, nechá velmi štědré dýško a urychleně odchází.
Hodně zákazníků si stěžovalo, že prý je nám úplně jedno, jestli jsou zvířata v procesu vaření ještě naživu, nebo ne. Když nás jeden zákazník zažaloval, protože ho pokousal moučník, a naše restaurace musela změnit polohu, rozhodli jsme se jednat. Máme najatého speciálního kontrolora, který zkontroluje, jestli je zvíře naživu, když se vaří a napíše to na etiketu.